a

Nullam id dolor id niultriciesPellentesque ornare sem lacinivenenatis vestibulum. Maecenas sed diam

INSTAGRAM

Back to Top

Mickael Tannus

Art Director | Fotograf | Web designer

Kort om mig

Född och uppväxt i Skåne där jag nu bor i en villa med studio tillsammans med min hustru Sofia och våra två barn Ella och Linus. Och vår franska bulldog Colin. Jag reser gärna en del när det behövs, både inom Sverige och ut i världen. Jag har arbetat som professionell fotograf sen 2005 och drivit mitt eget företag sen 2008. Jag arbetar även som Art Director / Web Designer / Fotograf på reklambyrån Addemotion i Helsingborg. Några av mina egna projekt kan vara turistbilder till Tourism in Skåne, porträtt till något magasin, modebilder i Florens, nakenkalender för Cancerfonden, golfbanor runt om in Europa eller varför inte ett bröllop på en kobbe i Fjällbacka. Har tappat räkningen på antal omslag till magasin eller publiceringar. Sen älskar jag att sitta i Photoshop med avancerad retusch. På min fritid spelar jag gärna golf, padel eller innebandy. Ibland flugfiskar jag. Eller så ritar jag och bygger egna möbler.

Utmärkelser

- Best Wedding Photographer, Southern Sweden 2017, LUX
- Silver Award One Eyeland 2017
- 2 x Finalplats One Eyeland 2017

Utbildningar

- Art Direction & Graphic Design, Berghs SOC
- Mediaproduktion, Halmstads Högskola
- Kommunikation & Media
- Reklam & Dekoration

Medlem

Folio Bildbyrå
Junebug Weddings
Bröllopsfotografer.com
Svenska Fotografers Förbund
Wedding Philosophy
Fearless Photographers

Art Director

Arbetat som AD sedan 2005 och gör allt från logotyper till magasin till stora koncept för både små och stora kunder.

Fotograf

Professionell fotograf sedan 2003. Fotograferar allt från porträtt till komplicerade reklambilder. On location eller i studio. Har en egen liten studio samt en portabel för att fotografera på plats. Retuscherar även på hög nivå.

Web Design

Producerat hemsidor sedan 1995. Har gjort hundratals hemsidor, både mindre och stora komplicerade. Arbetar numera uteslutande i WordPress. Kan både design och enklare programmering.

Kunskaper

Jag vet att man aldrig är fullärd. Och jag har mycket att lära inom alla mina kunskapsblock. Jag är riktigt dålig på att dricka kaffe, men det är ok.

Art Director 0
Fotograf 0
Retusch 0
Web Design 0
Programmering i WP 0
Dricka kaffe 0