Warning: A non-numeric value encountered in /home/mickaelt/public_html/wp-content/themes/april/functions.php on line 670

Warning: A non-numeric value encountered in /home/mickaelt/public_html/wp-content/themes/april/functions.php on line 674
Om mig - Fotograf, Reklamfotograf, Golffotograf - Mickael Tannus Photography
a

Nullam id dolor id niultriciesPellentesque ornare sem lacinivenenatis vestibulum. Maecenas sed diam

INSTAGRAM

Back to Top

Mickael Tannus

Art Director | Fotograf | Web designer

Jag är lika myckethistorieberättare som fotograf

Jag jobbar med fotografi och art direction på heltid och bor i en pittoresk liten by utanför Helsingborg, Skåne. Jag älskar att slå mig ner i det transportmedel som kommer att ta mig till en ny destination, känslan av en klunk kall öl som sköljer ner i halsen, alla sorters djur och i princip allt som tar mig ut i naturen. Min knasiga lilla familj är min motivation och inspiration till i princip allt i livet. Den består av mina två kärleksfulla energiknippen till barn, min tokiga fru (som råkar vara världens finaste människa) och Sveriges kanske snällaste och lataste hund. Jag fotograferar med de nyaste premium Canon-prylarna, digitalkameror signerade Hasselblad & Leica, golden oldies analoga som Hasselblad, Leica och Contax eller med mina Polaroider. Plus såklart med stora drönare. Den är ganska grym.

Utmärkelser

- Best Wedding Photographer, Southern Sweden 2017, LUX
- Silver Award One Eyeland 2017
- 2 x Finalplats One Eyeland 2017

Utbildningar

- Art Direction & Graphic Design, Berghs SOC
- Mediaproduktion, Halmstads Högskola
- Kommunikation & Media
- Reklam & Dekoration

Medlem

Folio Bildbyrå
Junebug Weddings
Bröllopsfotografer.com
Svenska Fotografers Förbund
Wedding Philosophy
Fearless Photographers

Art Director

Arbetat som AD sedan 2005 och gör allt från logotyper till magasin till stora koncept för både små och stora kunder.

Fotograf

Professionell fotograf sedan 2003. Fotograferar allt från porträtt till komplicerade reklambilder. On location eller i studio. Har en egen liten studio samt en portabel för att fotografera på plats. Retuscherar även på hög nivå.

Web Design

Producerat hemsidor sedan 1995. Har säkert gjort hundratals hemsidor, både mindre och stora komplicerade. Arbetar numera uteslutande i WordPress. Kan både design och enklare programmering.

Kunskaper

Jag vet att man aldrig är fullärd. Och jag har mycket att lära inom alla mina kunskapsblock. Jag är riktigt dålig på att dricka kaffe, men det är ok.

Art Director 0
Fotograf 0
Filmare 0
Retusch 0
Web Design 0
Programmering i WP 0
Dricka kaffe 0